Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Aykut Kocaman: 'Hakikaten kötü bir hafta'

Düzenleyen:
Aykut Kocaman: 'Hakikaten kötü bir hafta'

SPOR Haberleri

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, mutsuz bir hafta geçirdiklerini söylerken, "3 maçta 6 gol yedik. Hakikaten kötü bir hafta" dedi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, 2-2 biten Trabzonspor maçını değerlendirirken, "Hafta mutsuz bir haftaydı. Cumartesi günü başlayan Göztepe maçı, ardından Vardar maçı. Bugün de seriyi tamamladık. 3 maçta 6 gol yedik, 4 tane atabildik. 25 civarı gol pozisyonu. 75-80 arası orta, 50 civarında şut. 2 puan ve 2-0'lık mağlubiyet hakikaten kötü bir hafta. Her şey bu kadar olabilir." dedi.  

"TRABZONSPOR'UN 2 HAFTAYI KIRMIZI KART GÖRMEDEN GEÇİRMESİ..."
6 tane hatalı golün hakikaten hem şaşırtıcı hem üzüntü verici olduğunu kaydeden Kocaman, "Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş standardında olmaz. Bizim başımıza geldi. Bu maçtan yenilmeden ayrılmak teselli veriyor. Trabzonspor'un 2 haftayı kırmızı kart görmeden geçirmesi ilginç bir boyut. Rakip aleyhine 28 faul var. 43 dakika top oyunda kalmış. Sadece 5 tane uzatma. Bütün bunları yan yana getirdiğimizde kötü bir hafta geçirdiğimizi söyleyebilirim." açıklamalarını yaptı.  

"Kaleci problemi var mı?" sorusunu ise Kocaman, "Bu şekilde konuşmanın anlamı yok. Her şey ortada. Şanssız bir dönem yaşadığımız bir gerçek. Aynı şey Kameni için de geçerli, bu takım için geçerli. Kalecilerimiz ve kalecimiz açısından sıkıntı olduğu bir gerçek." diye yanıtladı.  

Vardar ile UEFA Avrupa Ligi'nde oynayacakları rövanşı için de konuşan Fenerbahçe çalıştırıcısı, "Avrupa'da ilk maçta 2 gol yemek ve bunu döndürmek zor olacak. Gol yemeden 2 farklı skor elde ettiler. Ama bunu çevirebiliriz. Kaliteli oyuncularımız var. Giuliano ve Soldado oyuna girdikten sonra takımın gol atma kapasitesi artacak. Endişem yok. Bu ara kalemize gelen topların yüzde 80'e yakın gol oranı var. Bu sık rastlanan bir durum değil. Çok isteyen bir grup var. Maçı son saniyeye kadar taşıyan bir takım vardı. Bu durum devam edecek." ifadelerini kullandı. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...