Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fiat, Otonom dünyasına giriyor

Düzenleyen:
Fiat, Otonom dünyasına giriyor

T-Otomobil Haberleri

BMW Grubu, Fiat Chrysler Automobiles (FCA), Intel ve Mobileye ortak yaptıkları açıklamayla, küresel çapta otonom sürüş platformunu anlaşması imzaladıklarını açıkladılar.

Her biri farklı alanlarda uzman şirketler, ortaklık çerçevesinde geliştirilen platformun, teknoloji ve verimliliğini artırmak ve piyasaya sürme hızını arttırmak üzere birbirlerinin yetenek ve kaynaklarını birleştirerek sinerji oluşturacak. 2017 sonunda 40 adet otonom test otomobilini yollara çıkartacak olan oluşum, aynı zamanda Mobileye ve Intel’in 100 adet test aracından bilgi toplayarak data arşivi oluşturacak. Değerlendirmesinde “Otonom teknolojisini geliştirmek ve ileriye taşımak için, otomobil üreticileri, teknoloji sağlayıcıları ve tedarikçileri arasında iş birlikleri kurmak hayati önem taşıyor” diyen Fiat Chrysler Automobiles CEO’su Sergio Marchionne: “FCA’nın bu oluşuma dahil olması, şirketlerin ortak bir vizyon ve hedefle bir araya gelmesiyle oluşan sinerjiden ve ölçek ekonomisinden doğrudan yararlanmasını sağlayacaktır” şeklinde konuştu. 

 

Düzenleyen:  - T-Otomobil
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...