Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Paraşütçüler şehit Eren için uçtu

Düzenleyen:
Paraşütçüler şehit Eren için uçtu

YAŞAM Haberleri

Erzincan’da Türk Hava Kurumu (THK) tarafından düzenlenen yamaç paraşütü hedef yarışmasında sporcular 11 Ağustos’ta Trabzon Maçka’da teröristlerce şehit edilen Eren Bülbül için havalandı.

9 ilden 5’i kadın 23 yarışmacının katıldığı karşılaşmalarda, Yaylabaşı beldesinde belirlenen hedefe ulaşmaya çalışan sporcular, Eren Bülbül’ün ismi yazılı formalarla uçtu. THK pilotu Ali Zaimoğlu, yaklaşık 500 metre yükseklikte ‘İyi ki varsın Eren’ diyerek gökyüzünde şehit Eren Bülbül’ü andı. Yarışmaya katılan sporcular hep bir ağızdan onunla özdeşleşen “İyi ki varsın Eren” diye haykırdı. Zaimoğlu “Bütün uçuşlarımızı ona armağan ettik. İnşallah Erzincan olarak yarışmalarda derece yapacağız. Bu başarıyı da Eren kardeşimize armağan edeceğiz” diye konuştu. 2 gün sürecek yarışmalarda dereceye girenler, dünya yamaç paraşütü hedef yarışmasında Türkiye’yi temsil edecek. DHA

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...