Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Çanakkale'de jandarma eğitim alanında yangın

Düzenleyen:
Çanakkale'de jandarma eğitim alanında yangın

YAŞAM Haberleri

Çanakkale'de 116'ncı Jandarma Eğitim Alay Komutanlığı'nın eğitim alanında çıkan yangın kısa sürede ağaçları tutuştururken havadan ve karadan müdahale devam ediyor.

Çanakkale'de Jandarma eğitim alanında yangın çıktı. Çanakkale'de bugün saat 12.15 sıralarında 116'ncı Jandarma Eğitim Alay Komutanlığı'nın eğitim alanında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Otların tutuşmasıyla çıkan alevler kısa sürede büyüyüp eğitim alanındaki ağaçlara sıçradı. Yangına 1 helikopter, Çanakkale Orman Bölge Müdürlüğü'ne bağlı arazözler ve Çanakkale Belediyesi'ne ait itfaiye ekipleri müdahale etti. Söndürme çalışmalarına katılan bir itfaiye eri de dumandan etkilendiği için Çanakkale Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Yangın henüz kontrol altına alınamazken, ekiplerin müdahalesi devam ediyor. 

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...