Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Cilvegözü Sınır Kapısı'nda bayram trafiği

Düzenleyen:
Cilvegözü Sınır Kapısı'nda bayram trafiği

YAŞAM Haberleri

Suriyeliler, ülkelerinde kalan yakınları ile bayramlaşmak için Reyhanlı ilçesindeki Cilvegözü Gümrük Kapısı'ndan çıkış yapmaya başladı

Suriyeliler, Kurban Bayramını ülkelerinde yakınları ile geçirmek için Hatay’ın Reyhanlı ilçesindeki Cilvegözü Gümrük Kapısı'ndan çıkış yapmaya başladı.  Suriyeliler sabahın erken saatlerinde Cilvegözü Sınır Kapısı’na geldi. Jandarma ve Gümrük Muhafaza Müdürlüğü ekipleri de geniş güvenlik önlemi aldı. Sıcaktan etkilenmemeleri için belirli mesafelerde çadırlar kuruldu. İzdiham yaşanmaması için görevlilerce sıraya girmeleri sağlanan Suriyeliler, Türkiye’de kaldıklarını belgeleyen yabancı tanıtma belgesini veya pasaportlarını gösterip kayıt yaptırdıktan sonra Suriye’ye geçiyor. Ülkelerine giden Suriyelilerden Hacit Hamet, "Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Türkiye’ye çok teşekkür ediyorum. Gümrük kapısına geldik. Birazdan ülkemize geçeceğiz" dedi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...