Vida savaşı! G.Saray'dan flaş teklif...

Düzenleyen:
Vida savaşı! G.Saray'dan flaş teklif...

SPOR Haberleri

Spor Toto Süper Lig'in şampiyonluk adayları Beşiktaş ve Galatasaray'ın yolu stoper transferinde kesişti... İki ezeli rakip arasında Dinamo Kiev'in gözde oyuncusu Domagoj Vida için adeta savaş başladı...

NTVSpor muhabiri Evren Göz, sarı-kırmızılı ekibin ocak ayında serbest kalacak Hırvat libero için bonservis teklifini 2.5 milyon euroya yükselttiğini ve beklemeye geçtiğini açıkladı. Ukrayna devinin ise 5 milyon euroda ısrarcı olduğu ifade edildi.

Savunmada Pepe'nin yanına güçlü bir partner arayan Beşiktaş'ın da Vida ile ön protokol imzaladığı iddia edilmişti. Medel'i savunmada oynatmaya sıcak bakmayan, ön liberoda kullanmayı planlayan teknik direktör Şenol Güneş, tecrübeli stoperin transferinin bitirilmesini istediği öğrenildi.

Galatasaray yönetimi diğer koldan eski oyuncusu Jason Denayer'in transferi için nabız yoklamaya devam ediyor. Galatasaray, Belçikalı savunmacıyı Manchester City'den kiralamak istiyor. Ancak İngiliz ekibi kiralamaya yanaşmıyor. Sarı-kırmızılı kulüp iki savunmacıdan birini renklerine katmayı hedefliyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...