Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

FIFA'dan Etiyopya'ya ceza

FIFA'dan Etiyopya'ya ceza

SPOR Haberleri

FIFA, Dünya Kupası grup eleme maçında çift sarı karttan kırmızı kart gören Beyene'yi oynattığı gerekçesiyle Etiyopya'nın 3 puanını sildi.

FIFA, Botswana ile yaptığı Dünya Kupası grup eleme maçında, cezalı oyuncu Beyene'yi oynattığı gerekçesiyle Etiyopya'nın 3 puanını sildi. Açıklamada, 8 Haziran'daki maçta Botswana'yı 2-1 yenen Etiyopya'nın daha önceki eleme maçlarında 2 sarı kart gören Beyene'yi oynattığı için cezalandırıldığı belirtildi. Açıklamada, Botswana'nın Etiyopya'yı 3-0 hükmen mağlup etmesine karar verildiği kaydedildi. nbsp;Bu cezayla Etiyopya, G.Afrika'nın 2, Botswana'nın da 3 puan önünde kaldı. Böylece Etiyopya, eylüldeki A Grubu final maçlarına katılmak için dünya kupası Afrika elemelerine katılmayı garantileyemedi. Ayrıca IFA Disiplin Kurulu Etiyopya Futbol Federasyonu'nu 6 bin 348 dolar ödemeye mahkum etti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...