Fenerbahçe'de kaleciler antrenöre değil, psikologlara emanet

Düzenleyen:
Fenerbahçe'de kaleciler antrenöre değil, psikologlara emanet

SPOR Haberleri

Hem Volkan’ın hem de Kameni’nin durumunun ‘psikolojik’ olduğunu düşünen sarı-lacivertliler mentör çağırdı.

Fenerbahçe’nin şu ana kadar oynadığı 6 hazırlık maçında 7, resmî 5 maçında da 8 gol yiyen file bekçilerinin performansı tartışılıyor. Ne en Volkan Demirel’in ne de La Liga da en uzun süre görev yapan yabancı eldiven unvanına sahip Kameni’nin formu güven veriyor. Yediği hatalı gollerle saç baş yolduran Volkan Demirel’in yerine Vardar maçında kaleyi devralan Kameni de pek farklı bir performans sergileyememişti. 

Vardar’a Kameni

Trabzon karşılaşmasında yeniden eldivenlerini giyen Volkan benzer hataları tekrarlayınca kendi taraftarından hem de Saracoğlu’nda protestoya maruz kaldı. Morali dibe vuran Volkan’a başta Aykut Kocaman ve takım arkadaşları sahip çıkarken kaptanın bir an önce toparlanması için bir mentörden psikolojik yardım alacağı belirtildi. Bu arada Vardar maçında kaleyi Kameni’nin koruyacağı öğrenildi.  

Fenerbahçe'de kaleciler antrenöre değil, psikologlara emanet

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...