Mehmet Demirkol'dan flaş açıklamalar!

Düzenleyen:
Mehmet Demirkol'dan flaş açıklamalar!

SPOR Haberleri

Ünlü spor yorumcusu Mehmet Demirkol, Spor Servisi programında ligin 2. hafta bitimi sonrası değerlendirmelerde bulundu.

Ünlü spor yorumcusu Mehmet Demirkol, ligin 2. haftanın sona ermesinin ardından değerlendirmelerde bulundu.

İşte Demirkol'un açıklamalarından satır başları;

Fenerbahçe orta 3'lüsünü tamamen değiştirmesi lazım. Ligin 3. haftası geliyor. Takımlar hala tam hazır değil. Beklentiler düşük.

Fenerbahçe-Galatasaray maçına dünya derbisi diyoruz. Bu mu dünya derbisi. Birisi Östersunds'a eleniyor. Birisi Vardar'a elenmek için elinden geleni yapıyor. Umarım elenmez. Dünya derbisi Östersunds'a elenmek mi Vardar'a elenmek mi konu buraya geliyor.

Kim olduğunu bilmediğim bir adam Gomis'e ırkçı söylemde konuşuyor. Gündem o oluyor. Dert edilmesi gereken başka konular var. Bu konuyla ilgili polis, savcılık gereğini yapsın.

Faulle oyunlar çok duruyor. Sert oyun var. Türk hocalar 2 yıl görev yapmasın. Amaçları para. Bizimkiler zengin olmak için yapıyor. Yabancılar bunu iş yapmak olarak görüyor. Zengin olmaya çalışma. Böyle iş olmaz. Teknik direktörün işi başka şey olmalı. Yeni Emre Mor'lar bul. Kulübe para kazandır.

Neden Fenerbahçe neden 14 aut vurşunun yarısından çoğunu uzun vurduruyor. Aykut Kocaman'a bunu sormak istiyorum. Fenerbahçe orta sahadaki 3'lüden kurtulmalı. Tamir etmeye çalışıyorsun olmuyor. Yık yenisini yap. Bazen bu çok daha kolaydır. Galatasaray gibi. Galatasaray yıllardır Selçuk'un yanına birini bulmaya çalışıyordu.

Volkan Demirel mutsuz olduğu için kötü. Özel hayatı ile ilgili bir sorun olabilir. Kameni'nin gelmesinden olabilir. Kontrattan olabilir. Volkan'da bir sorun var belli. Volkan giderse Fenerbahçe çökmez. Fenerbahçe kaleci de bulur, şampiyon da olur.

Fernando'nun yaptığı iş top ayağına gelmeden yarım saniyede karar verip, oyunu rahatlatması. Fernando ile Tolga aynı dükkanda satılmaz. Aynı rafta olmaz. Tolga eski pozisyonuna geçtiği zaman Galatasaray bitiyor. Geçen seneki hale dönüyor. Tolga destek oyuncusu. Belhanda'yı Gomis'i rahatlatıyor.

Galatasaray'da şu an Sneijder olsa, Galatasaray şu oyunu oynayabilir mi? Galatasaray bu sezon şampiyon olursa bu hikayeyi yazarken, konu şu olur; Sneijder'i nasıl gönderirsiniz derken iş bu büyük bir başarıya döndü olacak. Futbol çok acayip bir oyun gerçekten.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...