Erdoğan bugün mesaiye başlıyor

Erdoğan bugün mesaiye başlıyor

GÜNDEM Haberleri

BaşbakanRecep Tayyip Erdoğan, bugün mesaiye başlıyor. Erdoğan, AK Parti grubunda konuşacak. Sonra TBMM Başkanlığı seçimlerine katılacak

Yoğun maratonuna kısa bir dinlenme molası veren Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, bugün mesaiye başlıyor. Erdoğan, geçen hafta Çarşamba İstanbul'da gerçekleştirilen Âkil İnsanlar toplantısı sonrasında gazetecileri atlatarak tatile çıkmıştı. İzmir'in Urla ilçesinde bulunduğu ortaya çıkan Başbakan, bugün AK Parti TBMM Grubu'nda konuşacak. Sonrasında ise TBMM Başkanlığı seçimlerine katılacak. Erdoğan'ın grup konuşmasında Lice olayları başta olmak üzere gündemi değerlendirmesi bekleniyor. Bu arada Erdoğan'ın tatil Urla Hacılar koyunda, bizzat kendi korumaları tarafından yoğun güvenlik tedbirleri alındı. Koya yaklaşık bir kilometre kala tedbir alan silahlı korumalar, kimsenin geçişine izin vermedi. Öte yandan dün öğle saatlerinde bir askerî helikopterin koydaki piste indiği görüldü.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...