Fenerbahçe'de Niasse sesleri

Düzenleyen: / Kaynak: Sabah
Fenerbahçe'de Niasse sesleri

SPOR Haberleri  / Sabah

Uzun süren santrfor krizini Roberto Soldado'yu kadrosuna katarak bitiren Fenerbahçe, bu bölge için ikinci hamleye hazırlanıyor.

Teknik direktör Aykut Kocaman'ın verdiği, "Soldado'nun dışında bir santrfora daha ihtiyacımız var. Van Persie bir türlü toparlanamıyor. Fernandao'nun dönüşünde ne vereceği belli değil. Soldado'ya bir şey olursa yine Ahmethan'a kalacağız" yönündeki raporunu dikkate alan yönetim harekete geçti. Sarı-lacivertliler, Everton'un Senegalli yıldızı Oumar Niasse'yi gündemine aldı.

17 LİG MAÇINDA 4 GOL
Oyuncunun 1 yıllığına kiralanması için kulübüyle görüşmelere başlandı. Niasse'nin Fenerbahçe'ye sıcak baktığı ve Türkiye'ye dönmek için sabırsızlandığı belirtildi. 2013-14 sezonunda Akhisar'da müthiş bir iş ortaya koyan Niasse, o yıl 5.5 milyon Euro bedelle Lokomotif Moskova'ya gitmişti. Senegalli oyuncu, ardından 18 milyon Euro'ya Everton'ın yolunu tuttu. Takımında düzenli oynayamayan Niasse, geçtiğimiz sezon devre arasında Hull City'ye kiralandı. Burada 17 lig maçında forma giyip, 4 gol kaydetti.

Niasse Akhisar'da lig ve kupada toplam 40 maça çıkmış, 15 gol atmıştı.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Sabah
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...