Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Trabzonspor, Sosa'yı kaptırmadı

Trabzonspor, Sosa'yı kaptırmadı

SPOR Haberleri

Giuliano transferinde büyük hayal kırıklığı yaşayan Trabzonsporlu yöneticiler, kıyasıya yarışa girdiği bir başka isim olan Sosa’yı Fenerbahçe’ye bırakmadı

Mehmet Ekici ile başlayan Trabzonspor ile Fenerbahçe arasındaki transfer kapışması bordo-mavililerin çok istediği Giuliano'nun sarı-lacivertlilere imza atmasıyla alevlenmişti. Trabzonspor, iki takım arasında yeni bir rekabete neden olan Jose Sosa transferinde ise mutlu sona ulaşan taraf oldu. Tuttomercatoweb'in haberine göre; Arjantinli yıldız, Trabzonspor'un yaptığı teklifi kabul etti. Milan'ın planları arasında yer almayan Sosa kadro dışı bırakılmış, Fenerbahçe bu oyuncuyu kiralamak istemişti. Ancak bordo-mavili yönetim bonservis bedeli ödeyerek bu transferi şansa bırakmadı. Jose Sosa geçtiğimiz sezon Milan formasıyla 18 maça çıkarken, 3 asist yapmıştı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...