Sneijder, Nice'e yetmedi

Sneijder, Nice'e yetmedi

SPOR Haberleri

Şampiyonlar Ligi'nde dün Sevilla dışında 4 bilet daha sahibini buldu. Günün en ilgi çekici maçında Napoli gücünü bir kez daha gösterdi ve Nice'i rahat eledi.

İlk maçta İtalya'da 2-0 kazanıp Fransa'ya avantaj taşıyan Sarri'nin öğrencileri rövanşta da Callejon ve Insigne'nin golleriyle aynı skorla güldü. Hafta sonu lig maçında ilk kez Nice forması giyen Wesley Sneijder dün akşam da 90 dakika sahada kaldı ama etkisiz bir görüntü sergiledi. İlk maçta Astana'yı İskoçya'da 5-0 yenen Celtic, rakibine Kazakistan'da 4-3 mağlup olsa da turu cebine koydu. Hapoel Beer Sheva'yı 1-2'in rövanşında 1-0 yenen Maribor ile ilk maçta 2-1 yendiği Rijeka'yı dün de 1-0 ile deviren Olympiakos da Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kaldı.

Devler Ligi'nde rakipler belli oluyor
Şampiyonlar Ligi'nde play-off aşamasında bugün de son beş takım gruplar için vize alacak. Grup aşaması kura çekimi ise yarın TSİ 19.00'da Monaco'da yapılacak. Başakşehir'in Sevilla'ya elenmesiyle Kupa 1'deki tek temsilcimiz olarak kalan Beşiktaş kuraya 3. torbadan katılacak. Siyah-beyazlılar, Napoli, Tottenham, Basel, Olympiakos, Anderlecht, Roma ve bugün 2-1 kazandığı ilk maçın rövanşında Hoffenheim'a elenmezse Liverpool ile eşleşmeyecek.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...