Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Beşiktaş'ın 3 resmî maçından çıkan 8 sonuç

Düzenleyen:
Beşiktaş'ın 3 resmî maçından çıkan 8 sonuç

SPOR Haberleri

“İstikrarı” ön planda tutan teknik direktör Şenol Güneş’in “iskeleti” değişmiyor. Sadece mecburi durumlarda rotasyon oluyor. Yeni transferler ise henüz göze girebilmiş değil.

Şenol Güneş yönetiminde son iki sezonda şampiyon olan Beşiktaş’ta istikrarlı bir gidişat söz konusu. Kaldı ki geride kalan 3 resmî maça baktığımızda sahaya çıkan kadrodaki istikrardan bunu net şekilde görüyoruz. 11’in 8’i değişmedi. Şenol Güneş, kalitesine, performansına güvendiği isimleri değiştirmedi. Geride kalan 3 oyuncunun rotasyonlarında ise mecburiyet vardı. Tercihsel farklılık çok azdı. Talisca’nın lisans problemi, Atiba ve Adriano’nun sakatlığı kararlarda belirleyici oldu. Detaylarına bakarsak; Geçen sezonun başında Tolga Zengin’den formayı alan Fabri, sakat veya cezalı olmadığı sürece kaleyi bırakmadı. Bu sezonda da kale bayrağı onda.

Yenilere zaman gerek

Savunmanın gerisinde ise değişmeyenler stoperler Pepe ile Tosic. Eğer Vida gelirse Tosic’e kulübe veya sol bek yolu görünebilir. Sağ bekte garantici gibi görünen ama gerçekte garanti olmayan kişi ise Andreas Beck. Bursaspor’un istediği Beck, Gökhan Gönül sakatlığında başka alternatif olmadığı için 11’de. Sol bek konusunda ise Adriano ile Caner arasında görev bölümü oluyor. Ön liberoda sağlam bir Atiba’yı kimse geçemez ama sakatlığı vardı. Orta sahanın değişmezi şu an için Oğuzhan. Kanatlara da Babel ve Quaresma egemen. İleride de Cenk Tosun. Peki ne değişebilir? Şimdi değil ama yeni transferler Lens, Negredo ve Medel ritim tutarlarsa formayı alabilirler. Aksi takdirde yedek kuvvet olarak şans bulmaya devam ederler.

Gomez'den beklenti büyüktü

Beşiktaş’ın Fiorentina’dan kiralarken bir sonraki satışına yüzde 50 pay hakkı koydurduğu Mario Gomez, Wolfsburg’a transfer olmuştu. Ve satış rakamı olarak da 1 milyon 50 bin avro bildirimi yapılmıştı. Ancak Beşiktaş bu ücreti inandırıcı bulmamış ve gerçek transfer bedelinin 7 milyon avro civarında olduğunu belirterek itiraz etmişti. Ancak dün KAP’a yapılan açıklamada hak edişin 525 bin avro olduğu ve yeni bir hukuki başvurunun söz konusu olmadığı duyuruldu. 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...