Başından 'Karabulutlar' hiç dağılmıyor

Düzenleyen:
Başından 'Karabulutlar' hiç dağılmıyor

YAŞAM Haberleri

Samsun’un Bafra ilçesinde yalnız yaşayan 78 yaşındaki Mehmet Karabulut’un dramı yürek burkuyor.

Mehmet Karabulut, suyu ve elektriği kesik olan virane evde yaşam mücadelesi veriyor. Evin kırık olan camlarını yaptıramayan Karabulut, her tarafından rüzgar alan evinde kışı nasıl geçireceğini kara kara düşünüyor. 
3 ayda bir özürlü maaşı alan 5 çocuk babası Mehmet Karabulut, İstanbul’da yaşayan çocuklarının da durumunun iyi olmadığı için kendisine bakamadıklarını, kendisi gibi hasta olan eşi Elmas Karabulut’a bakamadığı için onu İstanbul'da yaşayan kızının yanına bırakmak zorunda kaldığını ifade etti.

Başından 'Karabulutlar' hiç dağılmıyor

Karabulut, “Çocuklarım kendine bakamıyor ki bana baksın. Oğlum İstanbul'da sokaklarda ayakkabı boyacısı, o da huzursuz. Özürlü maaşı alıyorum. Ciğerimden hastayım. Sivas'ta askerken üşüttüm, askerlikten sonra da hastalığım devam etti” dedi. 

Hasta olan eşini İstanbul’a götürürken evin elektrik ve suyunu kapattırdığını, geldiğinde de açtıramadığını yaşlı gözlerle anlatan Karabulut, hayırseverler ve yetkililerden yardım istediğini dile getirdi. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...