Burun ameliyatı öldürdü

Düzenleyen:
Burun ameliyatı öldürdü

YAŞAM Haberleri

Tarsus ilçesinde olduğu burun ameliyatı sonrası kalbi durunca yaşamını yitiren askerin cenazesi toprağa verildi.

Mersin'in Tarsus ilçesinde burun ameliyatı sonrası kalbi duran ve yapılan müdahalelere rağmen yaşamını yitiren 24 yaşındaki askerin cenazesi defnedildi. Hakkari'de vatani görevini yaparken geldiği memleketi Tarsus'ta olduğu ameliyat sonrası yaşamını yitiren Ali Gençel için Tarsus Cemevi’nde tören düzenlendi.

Burun ameliyatı öldürdü
Burada kılınan cenaze namazının ardından Gençel'in cenazesi, Tarsus Şehir Mezarlığı'na götürülerek toprağa verildi. Cenaze törenine Tarsus Kaymakamı Yüksel Ünal, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Selim Onaran, Belediye Başkanı Şevket Can ile çeşitli dernek başkanları, babası Cebrail Gençel, annesi Kebire Gençel, eşi Rahile Gençel ve çok sayıda kişi katıldı. Mersin'in Tarsus ilçesinde burun ameliyatı sonrası kalbi duran 24 yaşındaki Ali Gençel, yoğun bakıma alınmış, daha sonra sevk edildiği Adana'daki hastanede yaşamını yitirmişti.

BABASI ŞİKAYETÇİ OLDU

Basın mensuplarına açıklama yapan Cebrail Gençel, tek erkek çocuğunun terhisine 6 ay kala hayatını kaybetmesini hastanenin ihmallerinin sebep olduğunu belirterek şunları söyledi: 
“Ameliyat olduktan sonra oğlumda tepki yoktu. Sadece müşahede odasına aldılar ardından normal odaya aldıktan sonra serum bağlandı arkasından hemşire kayboldu gitti. 1 saat oğlumun yanına hemşire, doktor gelmedi. Yanında hanımım ve gelinim vardı. Daha sonra dili kilitlendi, içine kaçmıştı. Oğlumun kalbi durdu. Ondan sonra acil müdahale yaptılar, ertesi güne kadar bilgi vermediler. Sağlık Bakanlığı'na şikayet ettim. Müdür geldi onu Adana'da bir hastaneye sevk etti. Oraya gittiğinde oğlum yarıdan fazla ölüydü. Tarsus'taki hastaneden davacıyım. Oğlum sapasağlamdı. Ağır işte çalışıyordu, 80 metre yüksekte kaynak-montaj işi yapıyordu. Sürekli kontrole gidiyordu, bir problemi yoktu.” 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...