Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Samandıra'da Yanal fırtınası

Samandıra'da Yanal fırtınası

SPOR Haberleri

Fenerbahçe yeni sezon hazırlıklarına dün Samandıra'da Ersun Yanal yönetiminde gerçekleştirdi.

Fenerbahçe nbsp;yeni sezon hazırlıklarına dün nbsp;Samandıra'da yaptığı çift idmanla start verdi. nbsp;Ersun Yanal nbsp;yönetiminde çalışan sarı-lacivertlilerin yeni transferlerinden Alper, Kadlec ve Holmen'in yer aldığı çalışmalara milli takım maçları sebebiyle tatile geç çıkan Sow, Kuyt, Meireles ve Bruno Alves katılmadı. Bu oyuncuların 11 Temmuz'da takıma katılacağı belirtildi. Sabah yapılan antrenmana, soğuk algınlığı rahatsızlığı sebebiyle katılmayan Mehmet Topuz, akşam yapılan çalışmada ise takımdaki yerini aldı.
YANAL FIRTINASI
Antrenman öncesi oyuncularıyla kısa bir toplantı yapan Yanal, "Buraya şampiyonluk için geldim" dedi
HEPİMİZİN HEDEFİ AYNI
Samandıra, 3 yıllık Aykut Kocaman döneminden sonra yeni teknik patron Ersun Yanal'la resmen tanıştı. Sarı-lacivertliler 2013-14 sezonunun açılışını dün yaparken Ersun Hoca da resmen mesaiye başlamış oldu. Sabah erken saatlerde tesislere gelen Yanal, futbolcularla tek tek tanışıp, sohbet etti, sonrasında da ilk takım toplantısını gerçekleştirdi. F.Bahçe'nin mücadele ettiği her kulvarda şampiyonluk hedeflediğini vurgulayan Yanal, "Ben de buraya şampiyonluk yaşamak için geldim. Bütün çalışmalarımız zirve için olacak. Ben sizleri tanıyorum. Siz de beni tanıyacaksınız. Birbirimize alışmamız bira zaman alabilir ama ortak hedefimizin ne olduğu şimdiden çok açık" ifadesini kullandı.
KURMAYLARINI GETİRDİ
Disiplinden taviz vermeyeceğini vurgulayan Ersun Yanal, "Benim için isimlerin önemi yok. Çalışan formayı giyecek" sözleriyle rekabet istediğini söylerken, "En önemli silahımız takım oyunu olacak" diye konuştu. Sahanın her yerinde oyunu kontrol eden bir takım oluşturmak istediğini dile getiren Yanal, "Başarının anahtarı çok çalışmak ve takım olmak. Bu konuda birbirimizi anlayacağımıza inanıyorum" dedi. Bu arada Aykut Kocaman'ın ekibinden İsmail Kartal ve kaleci antrenörü Murat Öztürk, Yanal'la çalışmaya devam ederken Arda Keskin, Turgay Altay. Alper Aşçı ve Barış Karakoç görevden ayrıldı. Volkan Kazak ile Recep Karatepe, Yanal'la birlikte göreve başlayan isimler oldu.
Top Avrupalı!
UEFA'nın Avrupa'dan men cezası verdiği F.Bahçe'de yönetim bu kararı bozmak için uğraşırken futbolcular yeni sezonun ilk antrenmanında Şampiyonlar Ligi toplarıyla çalıştı.
Gözler Tahkim'de
F.Bahçe Yönetimi, UEFA Tahkim Kurulu'na vereceği savunmanın hazırlıklarını sürdürüyor. En geç yarın sunulacak savunmada Şampiyonlar Ligi'ne alınmadıkları senenin cezadan düşürülmesini talep edecek olan sarı-lacivertliler, nbsp;
11 Temmuz'da ise UEFA Tahkim Kurulu'nda duruşmalı nbsp;
savunma yapacak. nbsp;
Berkaycan geldi
F.Bahçe, altyapı takımında 4 yıldır forma giyen Berkaycan Değirmencioğlu ile 5 yıllık sözleşme imzaladı. Resmi siteden yapılan açıklamada, "Defansta görev yapan genç oyuncumuza başarılar diliyoruz" ifadeleri kullanıldı.
Saran aday oldu
nbsp;F.Bahçe'nin eski yöneticilerinden Sadettin Saran, başkanlığa aday olduğunu açıkladı. Saran, "Sayın Başkan, tüm ihraçları kaldırma girişimini yerine getirirse, ben de genel kuruldaki yerimi, 'başkan adayı' sıfatıyla ve büyük bir gururla alırım" dedi.
"Savaşacağım"
nbsp;F.Bahçe'deki geleceği tartışma konusu olan Stoch, yeni sezonda formayı kapacağını iddia etti. Slovak yıldız, Instagram'dan yazdığı mesajda, "Sıkı çalışıp herkese kendimi göstermek istiyorum" dedi.
Emre umutlu
Emre Belözoğlu, ""Ersun Yanal, kendini kanıtlamış bir teknik adam. F.Bahçe'ye katkı sağlayacağına inancım tam" dedi. Tecrübeli oyuncu, UEFA'nın verdiği cezayla ilgili olarak ise, "Yöneticilerimiz gerekeni yapacaktır. İnşallah güzel haberler gelir. Ama olumsuz bir şey olursa da bu hayatın sonu değil" dedi.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...