"Barcelona'ya hoş geldin Di Maria"

Düzenleyen:
"Barcelona'ya hoş geldin Di Maria"

SPOR Haberleri

Barcelona'nın sosyal medya hesapları hacker'lar tarafından ele geçirildi. Hackerlar twitter'dan "Barcelona'ya hoş geldin Angel Di Maria" şeklinde paylaşım yaptı. Katalan devi de kötü sürprizi doğruladı.

Neymar'ı Paris Saint Germain'e (PSG) kaptıran, Coutinho ve Dembele konusunda istediği sonucu alamayan Barcelona, sosyal medyada da darbe yedi. OurMine isimli bir hacker grubu, Katalan devinin sosyal medya hesaplarını ele geçirdi. 

Geçtiğimiz günlerde Game of Thrones gibi dünyaca ünlü yapımların yayıncısı HBO'nun twitter hesaplarına da saldırıda bulunan OurMine, kulübün twitter ve facebook sayfalarının kontrolünü ele geçirdi. Hackerlar, Barcelona'nın hesaplarından paylaşımlar yapmayı da ihmal etmedi. 

“Barcelona’ya hoş geldin Angel Di Maria” paylaşımı yapan OurMine hacker grubu, "Biz güvenlik grubuyuz. Lütfen bizimle iletişime geçin. Şaka için özür dileriz” ifadelerini kullandı.

Hackerlar, Twitter’da Trend Topic yapmak için de bir tweet gönderdi ve “Hadi #FCBHack etiketini Twitter’da TT yapalım!” mesajını paylaştı. Hackerların bu etiketi başlatmasının ardından etikete binlerce tweet gönderildi.

Barcelona da yaşanan saldırıları doğruladı ve "Bu gece hesaplarımız hack'lendi. Sorunu en kısa sürede çözmek için çalışıyoruz. Sabrınız için teşekkür ediyoruz" paylaşımında bulundu. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...