Galatasaray'da deplasman forması tanıtıldı

Galatasaray'da deplasman forması tanıtıldı

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın deplasman maçlarında giyeceği forma tanıtıldı. Nike tarafından taraftarın beğenisine sunulan forma, siyah ve antrasit tonlarda tasarlandı.

Galatasaray'ın deplasman maçlarında giyeceği forma tanıtıldı. Nike tarafından taraftarın beğenisine sunulan forma, siyah ve antrasit tonlarda tasarlandı. nbsp;Son 2 yılın şampiyonu G.Saray, 2013-14 sezonunu dün sabah açtı. Florya'da bir araya gelen futbolcular, bir dizi sağlık testinden geçtikten sonra Fatih Terim yönetiminde hafif bir antrenman yaptı. Kamp çalışmalarında Colin Kazım, Ceyhun, Culio, Mehmet Batdal, Sercan Yıldırım ve Yiğit Gökoğlan da yer aldı. Yeni transfer Chedjou'nun yanı sıra Burak, Drogba, Muslera, Elmander, Selçuk ve Sneijder ise kampa 8 Temmuz 2013 günü İngiltere'de katılacak. İlk etap çalışmalarını İngiltere'nin Birmingham şehrinde gerçekleştirecek olan sarı-kırmızılılar, 13 Temmuz'da Shrewsbury Town ve 16 Temmuz'da Notts County ile hazırlık maçları oynadıktan sonra İstanbul'a dönecek.






UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...