İpek Soylu turladı

İpek Soylu turladı

SPOR Haberleri

Wimbledon Tenis Turnuvası'nda, gençlerde ana tabloya kalan İpek Soylu, ilk maçında Avustralyalı Lizette Cabrera'yı 2-0 yenerek ikinci tura çıktı.

Wimbledon Tenis Turnuvası'nda, gençlerde ana tabloya kalan nbsp;İpek Soylu, ilk maçında Avustralyalı Lizette Cabrera'yı 2-0 yenerek nbsp;ikinci tura çıktı. nbsp;Milli tenisçi ilk seti 6-3, ikinci seti ise 6-4 kazandı.
USLU İYİLEŞİYOR
Ülser rahatsızlığı sebebiyle 7 gün yoğun bakımda kalan milli atlet Binnaz Uslu iyileşiyor. Uslu'nun akciğerlerle ilgili solunum sıkıntısı bulunmadığı, normal bir şekilde beslenebildiği, yürüdüğü ve çevresiyle iletişim kurabildiği öğrenildi.
BURSA'YI İNCELİYOR
Bursaspor'un, talip olduğu Olimpiakos'un gol makinesi Rafik Djebbour'un, Bursa'da oturacağı evden, çocuklarının gideceği okullara kadar bilgiler topladığı ve bir kaç gün içinde yeşil-beyazlıların teklifine cevap vereceği öğrenildi.
ANKARA'YA GOLCÜ
PTT 1. Lig ekiplerinden Ankaraspor dış transferde Belçika Pro Lig takımlarından Lierse'nin golcüsü Christian Pouga'yı kadrosuna kattı. 3 yıllık imza atan Pouga, "Çok profesyonel bir kulübe geldim" dedi.
SNEİJDER URFA'DA
Şanlıurfaspor, Wesley Sneijder'in kardeşi Rodney Sneijder ile anlaşma sağladı. Hollanda Ligi takımlarından RKC Waalwijk forması giyen 22 yaşındaki sol kanat oyuncusunun önümüzdeki günlerde imza atması bekleniyor.
ITOUDIS DÖNEMİ
Beko Basketbol Liginin güçlü ekiplerinden Banvit, Orhun Ene'den boşalan antrenörlük koltuğunu doldurdu. Bandırma ekibi Yunan çalıştırıcı Dimitrios Itoudis ile 1 yılı opsiyonlu 3 yıllık sözleşme imzaladı.
OSCAR HAYRAN OLDU
Kasımpaşa'nın yeni transferi Ezequiel Oscar Scarione, İstanbul'a hayran kaldı. İstanbul'un müthiş bir şehir olduğunu belirten Arjantinli, "iki gündür İstanbul'da olmama rağmen çok etkilendim. Fırsat buldukça gezeceğim" dedi.
KARABÜK KARIŞTI
Karabükspor'da cumartesi günü Taner Canyurt'un başkanlığa seçilmesine gelen tepkiler üzerine yeniden olağanüstü genel kurul kararı alındı. Genel Kurul 15 Temmuz'da, çoğunluk sağlanamaması durumdan ise 22 Temmuz'da düzenlenecek.
KAHE DENİZLİ'YE
Denizlispor'un basın sözcüsü Yasin Özpek, geçen sezon Manisaspor'da forma giyen Kahe ile anlaştıklarını açıkladı. Özpek, bugün yaqpılacak son görüşmenin ardından imzaların atılacağını söyledi.
KAYSERİ'YE 3 TAKVİYE
Kayserispor transferde suskunluğunu bozdu. Kızılyıldız'ın 20 yaşındaki sırp ön liberosu Srdan Mijailovic ile 4 yıllık mukavele imzalandı. Diğer yandan İBB'den Taner Yalçın ve B.Münih'in altyapısından yetişen Cüneyt Köz ile her konuda anlaşmaya varıldı.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...