ODE Yalıtım, büyüme için çıtayı yükseltti

Düzenleyen:
ODE Yalıtım, büyüme için çıtayı yükseltti

Ekonomi Haberleri

Ode Yalıtım, yaptığı yatırımların meyvelerini bekliyor. Son 5 yılda 55 milyon dolar yatırım yapan şirket, ilave yatırımlarla birlikte, 2021 yılında 500 milyon TL ciro hedefliyor.

Ode Yalıtım’ın asıl hedefi ise en büyük 300 sanayi kuruluşu arasına girmek. ODE Yalıtım Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Turan “Son 5 yılda iki önemli hisse alımı gerçekleştirdik. Bunlardan ilki İş Girişim Sermayesi ile yaptığımız ortaklıktaki hisselerimizin geri alınması, diğeri de İtalyan L’ISOLANTE K-FLEX ile kauçuk köpüğü üreten şirketimizde yaptığımız ortaklıktaki hisse paylarını almamız oldu” dedi. Turan, 2017- 2021 yılları için AR-GE ve pazarlama faaliyetlerine 50 milyon liranın üzerinde kaynak ayırdıkları bilgisini vererek “Eskişehir üretim tesisimizde sektörümüzün en gelişmiş AR-GE laboratuvarından birini kurduk. Ürün gamımızı artırarak, Türkiye’de daha önce üretilmeyen bazı yalıtım ürünlerini üretmeye başlayacağız” diye konuştu.

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...