Ray Sigorta’dan müşterilere yenilikçi ürünler

Düzenleyen:
Ray Sigorta’dan müşterilere yenilikçi ürünler

Ekonomi Haberleri

TÜKETİCİLERİN ürün içeriğinden çok fiyata endeksli düşündüklerini belirten Ray Sigorta Genel Müdürü Koray Erdoğan, standart ürünlerin satıldığı piyasalarda konuşulan tek konunun fiyatlar olduğunu söyledi.

Erdoğan “Ray Sigorta olarak kendimizi bu döngünün dışına çıkarmaya çalışıyoruz. Ray Sigorta olarak tüketicilerin sosyal anlamda nelere ihtiyacı olduğuna odaklanarak yeni ürünler geliştiriyoruz” diye konuştu. 8 yıllık bir stratejileri olduğunu ve bu strateji içerisinde birçok projenin yer aldığını dile getiren Erdoğan “Ürün ve iş geliştirme de bu projeler arasında. Bu doğrultuda özellikle ürün geliştirme konusunda uzmanlaşan bir ekip kurduk” dedi. Erdoğan, Ray Sigorta olarak kendilerini rekabetin dışına çıkaracak, farklı ürünlerle ön plana çıktıklarını sözlerine ekledi: “Prenses Kasko ve Trink Kira Sigortası gibi yenilikçi ürünlerimizin sektörde benzeri yok. Aynı zamanda yeni ürün geliştirme çalışmalarımıza ilaveten değişik mecralar üzerinden mevcut ürünlerimizi sunuyoruz. İLKSAN ile gerçekleştirdiğimiz tamamlayıcı sağlık sigortası iş birliğimiz bu yönde attığımız adımlar arasında yer alıyor. Tüm bu projeler bize farklı alanlarda, farklı hacim meydana getirme şansı sağladı.” 

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...