Axa Sigorta doluda hasarsızlığı bozmuyor

Düzenleyen:
Axa Sigorta doluda  hasarsızlığı bozmuyor

Ekonomi Haberleri

İSTANBUL’DA yaşanan yoğun yağış sebebiyle meydana gelen sel ve dolu gibi muhtemel talihsizliklere karşı sigorta teminatı altında olmanın ne kadar büyük bir önem taşıdığını akıllara getirdi.

Axa Sigorta, yaptığı açıklamada yaşanan her iki afet sonrasında da hasarların hızla giderilmesi için seferber olduklarını belirtti. Axa Sigorta bu dönemde gelen 5.000'in üzerinde ihbar arasından 18 Temmuz’daki sel hadisesi sonucu oluşan konut hasarlarının yarısından fazlasının hızla ödendiğini belirtti. 27 Temmuz’da yaşanan dolu ve sel hadiseleri kapsamında ise yeni açılan dosyalara ilişkin ekspertiz çalışmalarının hâlen devam ettiği, onarım süreçlerinin sona ermesinin ardından tazminatların hızla karşılanacağı açıklandı. Axa Sigorta Hasar ve Tüm Operasyonlardan Sorumlu Başkan ve İcra Kurulu Üyesi Mert Ekitmen, geçtiğimiz hafta yoğun dolu sebebiyle otomobilleri hasar gören kasko sigortalılarının hasarsızlık indirim ve basamağını değiştirmeyeceklerini; ek olarak Sigorta Bilgi Merkezine tüm sektör adına uygulamanın bu şekilde olmasını önereceklerini söyledi.

 

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...