Topbaş, 'sağlık sorunu' iddialarını 'ti'ye aldı: Bana ne kadar ömür biçmişler?

Düzenleyen:
Topbaş, 'sağlık sorunu' iddialarını 'ti'ye aldı: Bana ne kadar ömür biçmişler?

GÜNDEM Haberleri

Türkiye’nin en büyük saksılı ağaç fidanlığını ve toprak üretim tesisinde incelemelerde bulunan İBB Başkanı Kadir Topbaş, önceki gün ortaya atılan rahatsızlandığı nedeniyle hastaneye yatırıldığı iddialarına cevap verdi.

“Bana ne kadar ömür biçmişler peki?” diyen Topbaş şunları söyledi: Elhamdülillah hiçbir problemim yok. Vücudumda hiçbir rahatsızlığım yok, gayet iyiyim ve sağlıklıyım. Niye? Çünkü çok hassasiyet gösteriyorum. Bizim evimize asla margarin girmez. Her yerden çikolata yenmez. Çok olmamak üzere tam buğday ekşi mayalı ekmek yeriz. Peygamber Efendimiz (S.A.V.) buğday ve arpa karışımı ekmek yerdi. Ben de bir dilim yiyorum. Peygamber Efendimiz (S.A.V.) peyniri cevizle birlikte yermiş. Buna dikkat ediyorum. Her sabah 7 tane zeytinim ve 1 incirim var. Zerdeçalım ve bir tatlı kaşığı çörek otum var. Tavsiye ediyorum. Baktılar ki başkana başka türlü bir şey olmuyor. Böyle bir takım söylentilerle ne yapsak, diyorlar değil mi? Bir de sağlığımı neye borçluyum biliyor musunuz? Üzerimde çok dua olduğuna inanıyorum. 

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...