Antalyaspor iki dünya yıldızını buluşturdu! Hayal gerçek oldu

Düzenleyen:
Antalyaspor iki dünya yıldızını buluşturdu! Hayal gerçek oldu

SPOR Haberleri

Akdeniz temsilcisinin yeni transferi Samir Nasri ilk idmanına çıktı, Tecrübeli hoca Rıza Çalımbay “Kariyeri iyi ama sahada görelim” dedi.

Sansasyonel transferlere imza atan Süper Lig ekibi Antalya’da Samir Nasri rüzgârı esiyor. Önceki gün 2 yıllık anlaşma sağlanan akşam imza töreni düzenlenen dünyaca ünlü oyuncu Samir Nasri, dün yeni takımı ile ilk idmanına çıktı. Takımın Evkur Yeni Malatyaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına katılan Nasri, bir başka dünya yıldızı Samuel Eto’o ile beraberdi. Antalyaspor yönetimi adına gurur verici, taraftar adına sevindirici bu görüntünün sahaya yansıması da önemli. Ki bu konuda teknik direktör Rıza Çalımbay’ın görüşleri de var.

En üz 3 hafta lazım

Çalımbay “Samir Nasri ile konuştuk hazır olduğunu söyledi. Nasri kendi başına bir şey yapamaz, takım oyunu önemli.  Kariyerine bakıldığı zaman müthiş bir oyuncu ama önemli olan burada kendini göstermesi. Türkiye’ye önemli futbolcular geldi. Avrupa şampiyonası kazanıldığında Hagi, Alex gibi Avrupa’da önemli başarılar elde edildi. Antalyaspor’a Eto’o geldi. Nasri’nin de böyle önemli bir katkısı olacağına inanıyorum. Biz kendisine inanıyor ve güveniyoruz. Nasri’ye de en az üç hafta lazım” diye konuştu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...