Başakşehir elendi, Beşiktaş'ın planları değişti

Düzenleyen:
Başakşehir elendi, Beşiktaş'ın planları değişti

SPOR Haberleri

28 yaşındaki Hırvat stoper için yeni teklif sunuldu. Para artı kaleci Boyko önerildi, Dinamo Kiev de yumuşadı.

Saha içine bakıldığında “acil” stoper ihtiyacı görünen ancak yönetimi acele etmeyen Beşiktaş’ta camiayı sevindirecek olumlu gelişmeler var. Yönetim tem hamleyle hem almayı hem de elden çıkarmayı başarmak istiyor. Özne; Domagoj Vida. Gizli özne; Denys Boyko. Transfer fiiliyatını hayata geçirmek isteyen Fikret Orman yönetimi, Dinamo Kiev ile pazarlık masasındaydı. Ancak Başakşehir’in elenmesiyle Şampiyonlar Ligi’nde toplam 35 milyon avroluk bir gelirin garantilenmesi eli de güçlendirdi, cebi de bereketlendirdi. Beşiktaş, Vida için Ukrayna ekibine yeni teklif sundu.

Bu hafta bitecek

Dinamo Kiev’in ocak ayında sözleşmesi sona erecek oyuncu için istediği 2,5 milyon avroluk bedele karşı 1 milyon avro öneren Kara Kartal buna bir de oyuncu ekledi. Şu anda kulüp bulunamayan ve deyim yerindeyse elde kalan Denys Boyko takas olarak önerildi. Kiev yönetiminin de bu teklif karşısında yumuşadığı belirtildi. 28 yaşındaki stoperin önümüzdeki haftaya kadar Kartal olması bekleniyor. Kaldı ki oyuncu açısından herhangi bir mesele yoktu. Tek problem kulübüydü. Onlar da Vida’nın ocak ayında bedava gitmesindense kârlı bir satışla işi bitirme düşüncesindeydi.

Real'i istemedi

Yıllardır Real Madrid’de forma giyen Pepe’ye bugünkü kura çekimi öncesinde düşüncesi ve Real Madrid’i isteyip istemediği soruldu. Portekizli oyuncudan realist bir bakış geldi. Tecrübeli stoper “Tabii ki Real Madrid’e karşı oynamak güzel olurdu ama son senelerin en zorlu ve en iyi takımı. Güçlü bir rakip. Bizim hedefimiz, Şampiyonlar Ligi’nde gruptan çıkmak. Bunu başarmak  istiyoruz” dedi. İmza gününe katılan Pepe taraftarın ilgisi için de “Hepsine tek tek teşekkür ediyorum. Benim için çok önemli bir an. Kendimi çok şanslı hissediyorum. Onlarla burada birlikte olabilmek benim için çok güzel” diye konuştu.

İmza serbest foto yasak

Türkiye bu kuyrukları çok gördü! Ama böylesini pek görmedi. Yağ için, iş için, üniversiteye giriş formu, açıköğretim için uzun kuyruklar görmüştük ama bir futbolcu için uzun kuyruklara pek tanık olmuyorduk. Ona da olduk. Beşiktaş’ın dünyaca ünlü yıldızı Pepe’nin Vodafone Park’ta Kartal Yuvası’ndaki imza günü için sabah saatlerinden itibaren yoğunluk başladı. Oyuncu geldiğinde ise izdiham yaşandı. Görevliler forma imzasına izin verirken yoğunluk sebebiyle fotoğraf çektirilmemesini istedi. 

Demba Ba: İmzaya kaldık

Bodrum’da hem tatil yapan hem de çalışan Demba Ba, gündemi değerlendirdi. Beşiktaşlıların merak ettiği transfer durumuydu. Shanghai Shenhua ile 2018’e kadar mukavelesi bulunan Senegalli golcü Beşiktaş ile tekrar sözleşme aşamasına geldiğini belirterek sakatlığı konusunda da problem olmadığını söyledi. Demba Ba, Galatasaraylı Gomis’e karşı sosyal medyadan yapılan ırkçı saldırı konusunda da “Bu dönemde böylesine söylemlerle karşılaşmak üzüntü verici ama maalesef hâlâ böyle insanlar var” dedi.

Şampiyonlar Ligi'nde kura çekimi bugün

Başakşehir’in play-off turunda Sevilla’ya şanssız şekilde elenmesiyle Şampiyonlar Ligi’nde tek kalan Beşiktaş’ın rakipleri belli oluyor. Kura çekimi Monaco’da TSİ 19.00’da. Temsilcimiz Kara Kartal kura çekiminde üçüncü torbada. İlk hafta maçları 12-13 Eylül, altıncı ve son hafta mücadeleleri ise 5-6 Aralık’ta. Final ise 26 Mayıs’ta Kiev Olimpiyat Stadı’nda.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...