Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

TFF Eski Başkanı Haluk Ulusoy, Demirören'i fena bombaladı

TFF Eski Başkanı Haluk Ulusoy, Demirören'i fena bombaladı

SPOR Haberleri

TFF Eski Başkanı Haluk Ulusoy, Yıldırım Demirören'i fena bombaladı. Ulusoy, 'Bir konuşmaya başlarsam çok kişi koltuğunda oturamaz' dedi.

TFF Eski Başkanı Haluk Ulusoy, Yıldırım Demirören'i fena bombaladı. Kendisi hakkında karalama kampanyası başlatıldığını söyleyen eski başkan, "Bir konuşmaya başlarsam çok kişi koltuğunda oturamaz" dedi. nbsp;TFF'nin en tepesinde büyük bir kavga yaşanıyor. Eski başkanlardan Haluk Ulusoy ile şimdiki başkan Yıldırım Demirören arasında yaşanan savaş kızıştı. Demirören'in sahibi olduğu gazetede hakkında karalama kampanyası başlatıldığını ifade eden Ulusoy, Habertürk TV'de katıldığı programda sert açıklamalar yaptı. Ulusoy, "Ben TFF'den uzaklaşalı 5 yıl geçti. O dönemde yaşanan şike olaylarına değinilerek adım karıştırılmaya çalışılıyor. Bunun nedeni belli; Ankara'daki genel kurulda aday olabileceğime dair televizyonlara yaptığım konuşmalar" dedi. "Yıldırım Demirören'le hısım olduğumuz için sözlerime, konuşmama çok dikkat etmeye çalıştım" diyen Ulusoy, "Ama bundan sonra asılsız ve çirkin yayın yapılmaya devam ederse tavrım böyle olmayacak" ifadelerini kullandı.
20 DEFA TEFTİŞTEN GEÇTİM
Başkanlığı döneminde 20 defa teftişten geçtiğini hatırlatan Ulusoy, "Geçmişte İsviçre olaylarında aldığımız ceza sonrası 1.5 ay FIFA'nın önünde yattım kalktım. FIFA Başkan Blatter'in göğsüne yatıp "Grandfather" diye adeta yalvardım. Erzik şahittir, 45 dakika sonra göğsünden kalktığımda 'Türkiye ile ilgili kararı gözden geçirmemiz gerekecek' dedi. Ama şu anda Türk futbolu için çıkacak karar için hiç ümitli değilim" dedi. Türk futboluna hayatını adadığını belirten Ulusoy, "Hiçbir başarısı olmayan insanlar bu ülkede baş tacı yapıldı ama milyonları bütün dünyada sokağa döken, Haluk Ulusoy'un yapmadığı, içinde kirli işlere bulaşmadığı konuşmalar ve yazılar oluyor. Ben eğer konuşmaya başlarsam çok kişi koltuklarında oturamaz bu ülkede. Ben 5 senedir konuşmuyorum, susuyorum" dedi.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...