Başkan Hacıosmanoğlu'ndan eski yönetime gönderme

/ Kaynak: İHA
Başkan Hacıosmanoğlu'ndan eski yönetime gönderme

SPOR Haberleri  / İHA

Başkan Hacıosmanoğlu'ndan eski yönetime gönderme, 'Halil'e 1 milyon 500 bin euro. Geçen yıldan kalan 26 milyon borç var. Bu paralar sanki Messi'ye verildi.' dedi.

Transfer ücretlerini yüksek bulan Hacıosmanoğlu, "Halil'e 1 milyon 500 bin euro. Geçen yıldan kalan 26 milyon borç var. Bu paralar sanki Messi'ye verildi." dedi. nbsp;Trabzonspor'un Davraz kampı şokla başladı. Metalurg Zaporizhzhia ile yapılan hazırlık maçında sakatlanan Zapara'nın durumunun ciddi olduğu bildirildi. Kulüp doktoru Hakan Bozdoğan, "Oyuncumuzun sağ dizinden yaşadığı sakatlık sonrası yapılan tetkikler ve çekilen MR sonrası dış yan ve ön çapraz bağlarında yaralanma meydana geldiği tespit edildi. Bu durumda oyuncumuzun ameliyat olması gerekiyor. Ameliyat sonrası ise oyuncumuzun iyileşme süresi ortalama 6 ay sürecek" dedi.26 MİLYON HARCAMIŞLAR
Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, kendilerine 26 milyon borç bırakan eski yönetime göndermede bulundu. Ücretleri abartılı bulan Hacıosmanoğlu, "Halil Altıntop geçen yıl Eskişehir ile 700 bin euroya anlaşıyor. Trabzon devreye girerek bu oyuncuyu 1 milyon 500 bin euro veriyor. Kimin elinden oyuncu alıyorsun, ne verdi takıma, kaç gol attı. Mark Janko'yu almak için banka teminatı vermişler, sanki Messi'yi almışlar. Oyunculara geçen yıldan 26 milyon borç var. Bu yükün altından kalkacağız. Bu sezon için 'şampiyon oluruz' demiyorum ama şampiyonluğa oynayacağız" dedi.
BEKLENEN FORVET GELECEK
Başkan Hacıosmanoğlu bazı yabancı oyuncuların 10 yabancı kontenjanı sebebiyle serbest kalmayı beklediğine dikkat çekerek "Bu problemi aştığımızda beklenen forveti Trabzon'a getireceğim" diyerek taraftara müjde verdi. Hacıosmanoğlu, Kanaltürk'teki konuşmasının bir bölümünde, Aziz Yıldırım'ın, kendi adamlarını Sivas'a göndererek şike görüşmesi yaptığını anlattığını ancak bu sözlerinin yazılı basına yansımadığını da ifade etti. İbrahim Hacıosmanoğlu bütün zorlukların altından kalkacaklarını sözlerine ekledi. nbsp;

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...