Haliç Tersanesi İhalesinde Şok Gelişme

- Güncelleme:
Haliç Tersanesi İhalesinde Şok Gelişme

GÜNDEM Haberleri

Haliç Tersanesi'nin AVM, otel ve camiden oluşan çılgın projesini hayata geçirmek için sadece iki teklif sunuldu ancak teklif verenlerden biri olan Doğuş Grubu sürpriz bir karara imza attı

Haliç Tersanesi'nin AVM, otel ve camiden oluşan çılgın projesini hayata geçirmek için sadece iki teklif sunuldu ancak teklif verenlerden biri olan Doğuş Grubu sürpriz bir karara imza attı! nbsp;Çılgın projelerden biri olarak gösterilen Haliç Tersanesi'nin bugün gerçekleştirilen ihalesinde iki teklifin sunulması, ardından tekliflerden birinin geri çekilmesi şok etkisi oluşturdu. nbsp;Yılın dev ihalelerinden biri olarak kabul edilen YİD modelli Haliç Yat Limanı ve Kompleksi Projesi için Ulaştırma Bakanlığı tarafından düzenlenen ihaleye Doğuş Holding tek başına teklif sunarken Sembol-Ekopark İnşaat-Fine Otelcilik OGG ve Cengiz-Taca-Galeri İnşaat da ikinci teklifi sundu. nbsp;İhaleye toplam üç teklifin geldiğini açıklayan İhale Komisyonu Başkanı Yalçın Eyigün, 45 yıllık kira teklifleri üzerinden açık artırma yapılacağını söyledi. nbsp;Ancak Komisyonu Başkanı Eyigün'ün açıklamasının ardından Doğuş Holding'in ihaleden çekildiği belirtildi. Teklif zarflarının açılmasının ardından Doğuş Holding'in teşekkür mektubu sunduğunu ve haleye katılmayacağı açıklandı.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...