TIR'ın dorsesindeki eşyanın üzerine araç yüklemişler

Düzenleyen:
TIR'ın dorsesindeki eşyanın üzerine araç yüklemişler

YAŞAM Haberleri

Eskişehir'de trafikte seyir halinde olan sürücüler, TIR'ın dorsesindeki eşyanın üzerine yüklenen aracı görünce şaşkına döndü. O anlar, sürücülerin kameralarına yansıdı.

Eskişehir'de eşya yüklü bir TIR'ın üzerine bir otomobilin yüklenmesi 'yok artık' dedirtirken, adeta faciaya davetiye çıkardı.

HİÇBİR GÜVENLİK ÖNLEMİ ALINMADI

Eskişehir-Ankara karayolu üzerinde seyir halinde olan araç sürücüleri, yük taşıyan TIR'ın dorsesini görünce şaşkına döndü. Eşya yüklü TIR'ın üzerine yaklaşık 1,5 tonluk otomobilin de konulması 'Yok artık' dedirtti. Yüklerin üzerine konulan aracın üzerinde herhangi bir güvenlik önleminin olmaması adeta faciaya davetiye çıkardı. Ayrıca TIR'ın üzerinde taşınan aracın plakasının da olmaması dikkat çekerken, seyir halinde olan araç sürücüleri şahit oldukları anı cep telefonuyla kaydetti.

ARACIN YÜKLERİN ÜZERİNE NASIL KONULDUĞU TARTIŞILDI

Öte yandan, görüntüleri sosyal medyada kısa sürede yüzlerce kişi izlerken, TIR'ın taşıdığı yükün üzerine aracın nasıl konulduğu sosyal medya kullanıcıları tarafından tartışıldı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...