Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kayseri'de polise silahlı saldırı!

Düzenleyen:
Kayseri'de polise silahlı saldırı!

YAŞAM Haberleri

Kayseri'de, sivil polislere ateş ederek kaçan 3 kişi yaşanan kovalamaca sonrasında yakalandı. Zanlıların yakalandığını gören vatandaşlar, "Polise ateş edenleri bize verin" diye bağırdı ve yuhaladı.

Edinilen bilgiye göre, Kayseri'nin Melikgazi ilçesine bağlı Mimsin Şirintepe Mahallesi'nde sabah saatlerinde sivil polislere bir otomobilden ateş eden zanlıların kaçtığı öğrenildi. Olay sonrasında balkonda bulunan bir kişinin yaralandığı ve polis ekipleri ile zanlılar arasında kovalamaca yaşandığı bildirildi. Yaşanan kovalamaca sonrasında zanlılar S.P., C.A. ve M.A. yakalanarak polis otosuna bindirildi. Polis ekipleri zanlıların kullandığı otomobilde inceleme yaparken, çevrede toplanan vatandaşlar, "Polise ateş edenleri bize verin" diyerek tepki gösterdi. Tepki gösteren vatandaşların çoğalması üzerine zanlılar doktor kontrolünden geçirilmek üzere olay yerinden götürüldü.
Yetkililer, gözaltına alınan zanlılar hakkında işlem başlatıldığını bildirdi.
Kayseri'de polise silahlı saldırı!
Kayseri'de polise silahlı saldırı!

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...