Apartman yöneticisini vuran genç kız konuştu!

Düzenleyen:
Apartman yöneticisini vuran genç kız konuştu!

YAŞAM Haberleri

Samsun'da aidat almaya gelen apartman yöneticisi 52 yaşındaki Muhammet Atila'yı tabancayla ateş ederek sırtından yaraladığı iddiasıyla polis tarafından gözaltına alınan 24 yaşındaki Döne Y. adliyeye sevk edildi.

Samsun'un Atakum ilçesinde oturduğu apartmanın  yöneticisini, kız kardeşini darbettiği, kendisine de hakaret ettiği gerekçesiyle  tabancayla yaralayan kadın, adliyeye çıkarıldı. Geçtiğimiz gün ilçenin Cumhuriyet Mahallesi'nde, apartman yöneticisi  olan Muhammet Atila, aidat parasını almak için kiracı olan ve 2 kız kardeşi ile  oturan Döne Y'nin kapısını çaldı. Apartman yöneticisi ile kiracı kadın arasında  tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine genç kadın, erkek arkadaşına ait  olduğu önü sürülen ruhsatsız tabanca ile yönetici Atila'yı sırtından vurdu.

Yaralanan Atila, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine  kaldırıldı. Genç kadın polis tarafından gözaltına alındı.

Döne Y'nin emniyetteki ifadesinde, "Biz 3 kız kardeş evde kalıyoruz.  Yönetici Muhammet Atila eve gelip, aidatı istedi ve 'Bu evde fuhuş yapılmasına  müsaade etmem. Eve kimin girip çıktığı belli değil. Her gün farklı kişiler gelip  gidiyor.' dedi. Bunun üzerine tartışmaya başladık. Kardeşimi darbetti." dediği  öğrenildi.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan Döne Y, adliyeye sevk edildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...