Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Unkapanı yıkılıyor!

Düzenleyen:
Unkapanı yıkılıyor!

YAŞAM Haberleri

Unkapanı kültür merkezinde yıkım başladı, yenisi bir yılda tamamlanacak.

 Samsun’un İlkadım Belediyesi, Unkapanı Kültür Merkezinde yıkım çalışmasına başladı. 1986’da kapalı pazar yeri olarak inşa edilen, son 15 yıldır İlkadım Belediyesi tarafından kültür merkezi olarak kullanılan binanın yerine “Kültür ve Yaşam Merkezi” yapılacak. 


1 yıl içerisinde tamamlanacak 
Yıkımı tamamlandıktan sonra 1 yıl içerisinde yeni binanın tamamlanacağını belirten İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, “Yeni Kültür ve Yaşam Merkezimiz 1 yıl içinde tamamlanacak. Nüfus yoğunluğunun fazla olduğu ve merkez mahallelerimizden olan Unkapanı Mahallemize yakışan modern bir kültür ve yaşam merkezi olacak binada otopark sorununa da çözüm getiriyoruz. Kültür ve Yaşam Merkezimiz özellikle hanım kardeşlerimizin sosyal hayata katılmalarında büyük rol oynayacak. Spor salonu ile sağlıklı yaşamın merkezi olurken vatandaşlarımız şık bir salonda düğün, nişan, sünnet ve benzeri etkinliklerini gerçekleştirebilecek. İlkadım’a altın çağını yaşatacağız diye söz vermiştik. Verdiğimiz sözleri bir bir yerine getiriyoruz” dedi. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...