Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Manchester United Ibrahimovic ile yeniden anlaştı

Düzenleyen:
Manchester United Ibrahimovic ile yeniden anlaştı

SPOR Haberleri

İngiliz devi Manchester United, geçtiğimiz sezonda da takımda forma giyen İsveçli futbolcu Zlatan Ibrahimovic ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Geçtiğimiz sezon İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United’da forma giyen Zlatan Ibrahimovic’in sezon sonu sözleşmesi sona ermişti. Daha sonra hangi takımla anlaşacağı merakla beklenirken, Ibrahimovic, tercihini yine Manchester’dan yana kullandı. Yıldız futbolcu, İngiliz ekibi ile anlaştığını kişisel sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.

Manchester da İsveçli yıldız ile 1 yıllık sözleşme imzaladığını internet sitesinden duyurdu. Ibrahimovic, Wayne Rooney’in takımdan ayrılmasından sonra boşalan 10 numaralı formayı giyecek. Ibrahimovic, Manchester United’ın Nisan ayında Anderlecht ile oynadığı UEFA Avrupa Ligi karşılaşmasında sakatlanmıştı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...