Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fenerbahçe'de golcü operasyonu! İki isim...

Düzenleyen:
Fenerbahçe'de golcü operasyonu! İki isim...

SPOR Haberleri

Soldado'nun şok sakatlığı, Van Persie'nin verimsizliği nedeniyle arayışa giren Fenerbahçe, forvet transferinde iki iki isme yöneldi. Bu ikiliden biri çubuklu formayı giyecek.

Bu sezon oynadığı 5 resmi maçta hücumda üretkenlik sorunu yaşayan Fenerbahçe'den sürpriz bir hamle geldi... Sarı-Lacivertliler, teknik direktör Aykut Kocaman'dan gelen rapor sonrasında kanat-forvet transferi için düğmeye bastı.

Soldado'nun şok sakatlığı, Van Persie'nin de verimsiz olması nedeniyle Kocaman'ın raporu doğrultusunda yönetimin listesinin ilk sırasında Everton'da oynayan Oumar Niasse var.

F.Bahçe yönetimi, Senegalli yıldız için Ada kulübüne satın alma opsiyonlu teklif yaptı. Niasse, yeniden Türkiye'ye dönmeye sıcak bakarken, Everton'dan yanıt bekleniyor.

Sarı-Lacivertliler B planını da hazırladı. Olumsuz bir duruma karşı önlemini alan Sarı-Lacivertliler, eski yıldızı Moussa Sow'la yeniden temasa geçti.

Senegalli yıldız, kulübü Al Alhi'yi Fenerbahçe'ye transferi konusunda ikna etmeye çalışıyor. Yönetimin ilk hedefi Oumar Niasse'yi bitirmek...

Fakat Everton olumsuz yanıt verirse bu kez Moussa Sow kadroya katılacak. Fenerbahçe kanat-forvet transferini en geç 1 hafta içinde gerçekleştirmek istiyor. (Takvim)

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...