Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Taraftar isyan etti: Kebapçıya Ozan Tufan

Taraftar isyan etti: Kebapçıya Ozan Tufan

SPOR Haberleri

Avrupa Ligi'nde Vardar'a elenen Fenerbahçe'de taraftar futbolculara ve yönetime isyan etti.

Avrupa Ligi'nde Vardar ile oynanan karşılaşmada beklenen futbol ortaya konulmayınca taraftarların hem stadyumda hem de sosyal medyada tepkileri sertleşti. Sarı-lacivertliler, 59. dakikada yerini Soldado'ya bırakan Robin van Persie'yi ıslıklarken, Ozan Tufan da top ayağına her geldiğinde eleştirilen isimlerden oldu. 75. dakikada Topal'ın çıkması sonrası genç ismin kaptanlığı devralmasıyla da tepki iyice sertleşti. Rakip futbolcuları ayakta alkışlayan Fenerbahçeliler, Vardarlıların paslaşmalarında da 'oley' çekti. Vardar'ın ikinci golünün ardından taraftarlar Aziz Yıldırım yönetimini istifaya çağırdı. Maçın bitimi sahadan çıkarken tüm takımı yuhalayan tribünler sadece sahada canını dişine takarak mücadele eden Valbuena'yı ve Vardarlı futbolcuları alkışladı.

'KEBAPÇIYA OZAN TUFAN'
Taraftarlar maç bitiminde "Kebapçıya Ozan Tufan" diye tempo tutarken "Maçtan sonra disko, otelde kumar var. Şampiyonluk gitti, aferin çocuklar" diye tezahürat yaptı. Protokole dönen tribünler, "Duy bu sesi, istifa et artık" diye bağırdı.

VAN PERSIE YUHALANDI, SOLDADO ALKIŞLANDI
Vardar karşısında etkisiz bir görüntü ortaya koyan Robin van Persie, 59 dakika oyunda kaldı. Yıldız futbolcu, Makedon temsilcisi karşısında etkisiz bir görüntü ortaya koyarken, tribünlerin de tepkisini çekti. Oyundan çıkan Hollandalı futbolcuyu taraftarlar ıslıklarken, yerine oyuna dahil olan Roberto Soldado ise alkış aldı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...