Galatasaray'da samba zamanı

Düzenleyen:
Galatasaray'da samba zamanı

SPOR Haberleri

Yeni sezon öncesi Maicon, Mariano ve Fernando’ya takıma kazandıran sarı-kırmızılı yönetim Kayseri ile sözleşmesini fesheden Welliton’u da getiriyor.

Burhan Can TERZİ

Asamoah ve Arda Turan’ı beklerken, Galatasaray yönetimi bu iki yıldızdan önce bir sürpriz yaptı. Kayserispor ile sözleşmesini fesheden Welliton’un, teknik heyetle de yapılan istişare sonucunda takıma kazandırılmasına karar verildi. 30 yaşındaki forvetle yapılan görüşmelerde sarı-kırmızılı yetkililer yıllık 1,5 milyon avroluk teklifte bulundu. Florya’ya gelmeye dünden razı olan Brezilyalı da Galatasaraylı yetkililerle el sıkıştı.  Sarı-kırmızılıların şu ana kadar kadroya kattığı 7 isimden 3’ü Brezilyalı olurken Welliton ile birlikte bu sayı 4’e yükselecek.
 
Gol şansı daha çok
 
Takımda Mariano, Maicon, Fernando gibi vatandaşları olması sebebiyle de Galatasaray’da adaptasyon sıkıntısı yaşamayacağını ifade eden Welliton, sarı-kırmızılı takımda Mersin İdman Yurdu ve Kayserispor’a oranla gol üretme şansının daha yüksek olduğunu söyledi. Öte yandan Galatasaray’da bir ekol değişimi de belirgin bir şekilde göze çarpıyor. Özellikle geçen yıl teknik direktör Riekerink, 10 numara Sneijder ve De Jong’la birlikte takımda Hollanda furyası etkiliydi. Şimdi ise Portakal döneminden eser yok. Florya’da dönem samba dönemi...    
 
Sivas’a evinde kaybetmiyor
 
G.Saray, Süper Lig’in 3. haftasında bugün Sivas’ı ağırlayacak. Sarı-kırmızılılar ligde rakibiyle evinde oynadığı hiçbir maçta puan kaybı yaşamadı. İki ekip arasında İstanbul’da sahne alan 11 maçta da G.Saray galip geldi. Sarı-kırmızılılar Sivasspor’ı da yenerse 2009-2010’dan sonra ilk defa ilk 3 haftayı galip tamamlayacak. 
 
Maçın biletleri adeta kapışıldı
 
Ligdeki ilk iki maçında elde ettiği galibiyetlerin yanı sıra futboluyla büyük alkış toplayan G.Saray’ın Sivasspor ile oynayacağı karşılaşma adeta kapalı gişe olacak. Kulüp yetkililerinin verdiği bilgiye göre, önceki gün satışa çıkarılan 20 bin biletin tamamı kısa süre içinde kapışıldı, maçta 50 bin taraftar bekleniyor. 
Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...