'Savaşın ortasında yoldaşım Rex'

Düzenleyen:
'Savaşın ortasında yoldaşım Rex'

KÜLTÜR - SANAT Haberleri

Gabriela Cowperthwaite’in yönettiği ‘Sadakat Yolunda’, yaşadığı karmaşalardan sıyrılmak için asker olmaya karar veren bir kadının, köpeğiyle olan dostluğuna odaklanıyor.

Filmde Kate Mara, Tom Felton, Common ile Bradley Whitford oynuyor. Megan Leavey isimli kadın, orduya katılmak için zorlu bir eğitim safhasına girer. Bu sıkıntılı zamanlarda onun hayata tutunmasını sağlayansa, aniden karşısına çıkan Rex adlı köpektir. Agresif bir savaş köpeği olan Rex ile Megan aralarındaki bağ, zorlukla gelişir. Ancak ikilinin birbirine güveni arttıkça, Irak’ın savaş ortamındaki tüm tehditlere rağmen başarılı bir ekip olurlar. Megan Leavey’nin basında sıkça yer bulan gerçek hikâyesinden yola çıkılarak hazırlanan film, savaşın başka dramlarını arkasına alarak, seyirciyi duygusal bir yolculuğa çıkarıyor.

Düzenleyen:  - KÜLTÜR - SANAT
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...