İflastan dönen Şeker Piliç yeniden üretime başladı

- Güncelleme:
İflastan dönen Şeker Piliç yeniden üretime başladı

Ekonomi Haberleri

Geçtiğimiz şubat ayında alacakları ve banka hesapları üzerinde ihtiyati haciz bulunması sebebiyle üretimini durduran Şeker Piliç, faaliyetlerine yeniden başladı.

Geçtiğimiz şubat ayında alacakları ve banka hesapları üzerinde ihtiyati haciz bulunması sebebiyle üretimini durduran Şeker Piliç, faaliyetlerine yeniden başladı. Mayıs ayında ilk civcivlerin çiftliklere yerleştirildiğini açıklayan şirket bu hafta üretime başladığını duyurdu. Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bir açıklama yapan Şeker Piliç, önceki gün itibariyle piliç eti üretiminin başladığı ve 137 kişinin de yeniden iş başı yaptığı belirtildi. Şirket ocak ayı sonunda üretim ve satışların durdurulduğunu açıklamıştı. Açıklama ise şuydu: "Alacaklarımız ve banka hesaplarımız üzerinde ihtiyati haciz bulunması sebebiyle üretim için gerekli hammadde alım imkânımız kalmamıştır."
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...