Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İpek Soylu elemelerde son tura kaldı

Düzenleyen:
İpek Soylu elemelerde son tura kaldı

SPOR Haberleri

ABD Açık Tenis Turnuvası'nda tek kadınlarda İpek Soylu, elemelerin ikinci turunda Avustralyalı Cabrera'yı 2-0 yenerek üst tura yükseldi.

Sezonun son grand slam tenis turnuvası ABD Açık'ta tek kadınlarda milli sporcu İpek Soylu, elemelerin ikinci turunda Avustralyalı Lizette Cabrera'yı 2-0 mağlup ederek adını üst tura yazdırdı.  ABD'nin New York kentinde oynanan müsabakada İpek Soylu, Avustralya'dan Cabrera ile karşılaştı. İlk seti 6-3 üstün tamamlayan milli tenisçi, ikinci seti de 6-0 kazanarak mücadeleden 2-0 galip ayrıldı. Bu sonuçla elemelerde üçüncü ve son tura yükselen İpek Soylu, bu turda Danka Kovinic-Katie Boulter maçının galibiyle eşleşecek.

Başak Eraydın elendi
Tek kadınlarda milli sporcu Başak Eraydın ise elemelerin ikinci turunda Slovakya'dan Viktoria Kuzmova'ya 2-0 mağlup olarak turnuvaya veda etti. ABD'nin New York kentinde oynanan müsabakada Başak Eraydın, Slovak tenisçi Kuzmova ile karşı karşıya geldi. 6-3 ve 6-1'lik setlerle rakibine 2-0 yenilen milli tenisçi, turnuvadan elendi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...