Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Beylikdüzü'nde silahlı cinnet!

Düzenleyen:
Beylikdüzü'nde silahlı cinnet!

GÜNDEM Haberleri

Beylikdüzü'nde bir spor salonunun girişinde silahla çevreye rastgele ateş eden kişi etkisiz hale getirildi.

Barış Mahallesi Necip Fazıl Kısakürek Sokağı'nda bir spor salonu girişinde sinir krizi geçiren ve ismi öğrenilemeyen kişi, eline aldığı tabancayla etrafa rastgele ateş etti. Durumu fark eden vatandaşlar hemen polise ihbarda bulundu.

POLİS 5 SAAT BOYUNCA İKNA ETMEYE ÇALIŞTI
Bölgeye gelen polis ekipleri güvenlik şeridi çekerek sokağı her iki yönden kapattı. Özel harekat polisinin güvenlik önlemi aldığı olay yerinde, müzakereci polis de silahlı şahsı ikna etmeye çalıştı.

Polisin yaklaşık 5 saat süren ikna çabalarını karşılıksız bırakan bu kişi, zaman zaman rastgele havaya ateş etmeyi sürdürdü.

POLİS YARALAYARAK ETKİSİZ HALE GETİRDİ
Uyarıları dikkate almayıp vatandaşların can güvenliği için tehdit oluşturmaya devam eden silahlı kişiyi vurarak yaralayan polis, etkisiz hale getirilmesini sağladı.

Borcu olduğu öğrenilen şahıs, olay yerinde hazır bekletilen 112 Acil Servis görevlileri tarafından ambulansla hastaneye götürüldü.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...