Taraftarla vedalaştı, Beşiktaş'a geliyor

Düzenleyen:
Taraftarla vedalaştı, Beşiktaş'a geliyor

SPOR Haberleri

Beşiktaş'ın ön protokol yaptığı Hırvat stoper Vida, Dinamo Kiev-Maritimo karşılaşmasının ardından taraftarla vedalaştı.

Beşiktaş, uzun süredir uğraştığı Domagoj Vida transferinde de mutlu sona ulaştı. Dünyaca ünlü Pepe’nin yanı sıra, Gary Medel, Alvaro Negredo, Jeremain Lens ve Orkan Çınar’ı kadrosuna dahil eden siyah beyazlı yönetim, Galatasaray ve İngiltere’den teklifler alan Vida ile kesin anlaşma sağladı.

ÖN PROTOKOL İMZALANDI
Beşiktaş Transfer Komitesi Başkanı Umut Güneri, teknik direktör Şenol Güneş’in ısrarla istediği Hırvat stoperle anlaştı ve ön protokol imzaladı.

İmzaların atılmasıyla birlikte Vida’nın başka bir kulübe gitme ihtimali hemen hemen ortadan kalktı. Bu transferde şu an için netliğe kavuşmayan tek konu; futbolcunun Beşiktaş kadrosuna ne zaman katılacağı.

TARAFTARLA VEDALAŞTI
Dinamo Kiev, sözleşmesi 31 Aralık 2017’de bitecek olan Vida için makul bir rakam isterse transfer hemen gerçekleşecek. Yüksek bir talepte bulunursa, 4 ay beklenecek.

Öte yandan Dinamo Kiev'in UEFA Avrupa Ligi'nde Maritimo'yu 3-1 yenerek gruplara kaldığı mücadelede forma giyen Hırvat futbolcu karşılaşmanın ardından taraftarlara ve basın mensuplarına veda etti.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...