Yavru köpeği inşaat işçilerinin dikkati kurtardı

Düzenleyen:
Yavru köpeği inşaat işçilerinin dikkati kurtardı

YAŞAM Haberleri

İstanbul Esenyurt’ta bir inşaatın önündeki çukurda mahsur kalan köpeğin hayatı, inşaat işçilerin dikkati sayesinde itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

Esenyurt’ta bir inşaatın önündeki çukurda mahsur kalan köpek itfaiye ekiplerinin çalışmalarıyla kurtarıldı. İnşaatta çalışan işçiler bina önündeki çukurdan bir havlama sesi geldiğini fark etti. İşçiler yaklaşık 2 saat boyunca köpeği kurtarmaya çalışsa da başarılı olamadı. Bunun üzerine durum itfaiye ekiplerine haber verildi. Olay yerine gelen Bahçeşehir İtfaiye İstasyonu’na bağlı ekipler ilk olarak çukurun ağzını genişletti. Mahsur kalan köpeğin çıkışını engelleyen demirleri de kesen itfaiye ekipleri uzun uğraşlar sonucu yakalama aparatıyla köpeği mahsur kaldığı yerden çıkardı. Özgürlüğüne kavuşan ve sol arka ayağından sakat olduğu görülen köpek kaçarak uzaklaştı.

"SESİ DUYUNCA PATRONA SÖYLEDİM"

Havlama sesini duyduklarını söyleyen bir inşaat işçisi, “Sesi duyunca patrona söyledim. Dedim durum böyle. O da hayvan sever biri olduğu için itfaiyeyi aradı. Biz de baya uğraştık demirleri falan kestik. Çok şükür çıkardık. İtfaiyeden Allah razı olsun” diye konuştu.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...