Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Apple'dan Türkiye hamlesi

Apple'dan Türkiye hamlesi

TEKNOLOJİ Haberleri

Apple, Türkiye'de iWatch markasının ticari haklarına sahip olmak için başvuruda bulundu.

Son dönemlerde akıllı saatlerle yakından ilgilenmeye başlayan teknoloji devi Apple, iWatch adının ticari haklarını satın almak için dünyanın belirli yerlerinde başvuruda bulunmaya başladı. Apple bu ticari markanın haklarını satın almak için; Japonya, Meksika ve Tayvan'dan sonra Türkiye'de de başvuruda bulundu. Akıllı saat projesi ile ilgili Apple cephesinden bu zamana kadar bir açıklama yapılmasa da, son olarak iPhone 5 reklamında masada ritim tutan birinin kolunda görünen saat "acaba bu iWatch olabilir mi?" sorusunu akıllara getirmişti. Apple daha öncede "i" ile başlayan birçok teknolojik ürünün patentini almış ama bu isimlerle ilgili bir ürün piyasaya sunmamıştı. Ancak bu olay biraz daha farklı görünüyor. Firmanın akıllı bir saat sunması Apple kullanıcıları tarafından bekleniyor.
Rakiplerinin alternatif ürünleri karşısında böyle bir karşı hamle yapmasına kesin gözüyle bakılan Apple'ın, yılsonunda iWatch adında bir akıllı saati piyasaya süreceğini tahmin ediliyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...