Antalya'da şüpheli bavul fünyeyle patlatıldı

Düzenleyen:
Antalya'da şüpheli bavul fünyeyle patlatıldı

YAŞAM Haberleri

Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde AVM önünde görülen sahipsiz bavul paniğe yol açtı. Fünyeyle patlatılan bavuldan, bir kadın ve bebeğe ait kişisel eşyalar çıktı.

Antalya'da işlek bir caddeye bırakılan bavul polisi alarma geçirdi. Fünye ile patlatan bavuldan bir kadın ve bebeğe ait kişisel eşyalar çıktı.

TRAFİK DURDURULDU, GÜVENLİK ŞERİDİ ÇEKİLDİ

Olay, saat 16.00 sıralarında Muratpaşa ilçesi, Güllük Caddesi üzerinde meydana geldi. Cadde üzerindeki bir AVM'nin önünde sahipsiz bir bavulu görenler durumu polise haber verdi. Olay yerine sevk edilen polisler, geniş güvenlik önlemleri aldı. Polis aynı zamanda bavulun olduğu bölgeyi güvenlik şeridiyle çevirerek yaya trafiğini de durdurdu.

Antalya'da şüpheli bavul fünyeyle patlatıldı

BAVUL FÜNYEYLE PATLATILDI

Bomba imha uzmanları özel kıyafetlerini giyerek şüpheli bavulu inceledi. Bavulun fünyeyle patlatılmasına karar veren ekipler şüpheli bavul çevresinde güvenlik önlemi aldıktan sonra bavulu patlattı. Patlatılan bavuldan ise bir kadın ve bebeğe ait kişisel eşyalar çıktı. Bavulu, yolculuğa gitmek üzere olan bir vatandaşın unuttuğu düşünülüyor.

Antalya'da şüpheli bavul fünyeyle patlatıldı

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...