Türk Telekom'da Gomis'e büyük destek

Düzenleyen:
Türk Telekom'da Gomis'e büyük destek

SPOR Haberleri

Sarı-kırmızılı taraftarlar, Türk Telekom Stadı'nda Sivasspor'la oynanan maçta Bafetimbi Gomis'e Hazreti Muhammed'in sözleriyle destek oldu.

Galatasaraylı taraftarlar, Fransız golcü Bafetimbi Gomis’e destekte bulundu. Geçtiğimiz hafta Gomis’e yapılan ırkçı saldırıdan sonra sosyal medyadan destekte bulunan sarı-kırmızılı taraftarlar, Sivasspor maçında Türk Telekom Stadyumu’nda Gomis maskesi takarak ve pankart açarak destekte bulundu. Pankartlarda Hazreti Muhammed’in ‘Beyazın siyaha, siyahın beyaza üstünlüğü yoktur’ sözü ile ‘Irkçılık, ideolojik bir düşünce değil, psikolojik bir hastalıktır’ yazıyordu.

Türk Telekom'da Gomis'e büyük destek

Yapılan ırkçı saldırıya tepkilerini bu şekilde gösteren taraftar, Gomis’e tezahüratlarla sevgi gösterisinde bulundu.

GALATASARAYLI FUTBOLCULARDAN GOMİS’E MASKELİ DESTEK

Öte yandan Galatasaraylı futbolcular, yıldız futbolcu Bafetimbi Gomis’e yapılan ırkçı saldırıyı protesto etmek için Gomis maskelerini taktı.

Türk Telekom'da Gomis'e büyük destek

Irkçı saldırıya maruz kalan Fransız futbolcu Bafetimbi Gomis’e bir destek de takım arkadaşlarından geldi. Bütün tribünlere dağıtılan Gomis maskeleri, Galatasaraylı futbolcuların da yedek kulübesine koyulmuştu. Taraftarların maskeleri taktığı anda sarı-kırmızılıların yedek kulübesindeki futbolcular da taktı. Futbolcular, bu hareketiyle takım arkadaşları Gomis’e yapılan ırkçı saldırıyı protesto etti.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...