Trabzonspor'dan, Devlet Bahçeli'ye üstü kapalı cevap

/ Kaynak: CHA
Trabzonspor'dan, Devlet Bahçeli'ye üstü kapalı cevap

SPOR Haberleri  / CHA

Trabzonspor yönetimi, UEFA Kararını, ülkenin tarafsız olması gereken bazı üst düzey yetkililerinin değerlendirmelerini büyük bir ibretle takip ettiklerini bildirdi.

Trabzonspor yönetimi, UEFA Disiplin Kurulu tarafından açıklanan kararların ardından, ülkenin tarafsız olması gereken bazı üst düzey yetkililerinin değerlendirmelerini büyük bir ibretle takip ettiklerini bildirdi. nbsp;Bordo-mavili kulübün sitesinden yapılan açıklamada, ''UEFA Disiplin Kurulu tarafından açıklanan kararların ardından, ülkenin tarafsız olması gereken bazı üst düzey yetkililerinin değerlendirmelerini büyük bir ibretle takip etmekteyiz. Söz konusu açıklamaların adeta Trabzonsporumuzun gasp edilen haklarının ve yapılan adaletsizliğin destekleyicisi olması hayretlerimizi daha da arttırmaktadır. Yaşanan bu ortam hem kulübümüze gönül veren milyonlar hem de ahlaklı ve adaletli Türk futbolu paydaşları tarafından sağduyuyla izlense de, zamanı geldiğinde bu çevreleri hesaba katmayanlara verilecek cevabımızın olduğunun bilinmesini isteriz.'' denildi. nbsp;Açıklamada, ''Bu gerçekler ışığında; Türk futbolunun son derece kritik bir süreçten geçtiği şu aşamada tüm çevreleri bir kez daha söylemleri ve eylemleri konusunda sorumlu davranmaya davet ediyoruz.'' ifadelerine yer verildi. nbsp;Bordo-mavili yönetimin kurum ve isim belirtmese de, açıklamanın MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin dünkü açıklamasına cevap olduğu yorumlarına neden oldu.
SPOR
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...