Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ruslar Putin'den memnun

Düzenleyen:
Ruslar Putin'den memnun

DÜNYA Haberleri

Rusya'da yapılan son anket, halkın büyük bölümünün Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in icraatlarından memnun olduğunu ortaya koydu.

Kamuoyu Vakfı tarafından ülkenin 73 bölgesinde 3 bin katılımcıyla düzenlenen ankete göre, Rusların yüzde 81'i Putin'in başkanlık koltuğunda gerçekleştirdiği eylemleri beğendiğini belirtti. Anket, Putin'in icraatlarından duyulan memnuniyetin son 3 aydır istikrarlı bir çizgide olduğunu gösterdi. Putin'in çalışmalarını olumsuz bulanların oranı yüzde 11'de kaldı. 

PUTİN, KREMLİN'DE 3. DÖNEMİNİ GEÇİRİYOR

2000-2008 arasında 4'er yıldan iki dönem devlet başkanı olarak görev yapan Putin, yasalar gereği 3. kez aday olamadığı için 2008 seçimlerine katılmamıştı.  Bir dönem ara verdikten sonra 2012'de tekrar aday olan Putin, yasada yapılan değişiklikle 6 yıllık bir süre için yeniden Kremlin'e çıkmıştı.   

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...