‘Dijital’in payı yüzde 90’ı aştı

Düzenleyen:
‘Dijital’in payı yüzde 90’ı aştı

Ekonomi Haberleri

Genel Müdür Yardımcısı Didem Dinçer Başer “Bizde dijital bankacılık kanallarının aldığı pay yüzde 90’ları geçti. Dönem, dijitalin dönemi” dedi

Garanti Bankası Genel Müdür Yardımcısı Didem Dinçer Başer, mobil bankacılıkta 4,5 milyona yakın aktif müşteriye ulaştıklarını söyledi. Başer, “Her geçen gün müşterilerimiz, çeşidi artan işlemlerini mobil bankacılık kanalı üzerinden gerçekleştiriyor. İşlemlerin toplamına bakıldığında, Garanti Bankası’nda dijital bankacılık kanallarının aldığı pay yüzde 90’ları aştı. Müşterilerimizin yaptığı finansal işlemlerin önemli bir yükünü dijital kanallarımız üstleniyor. Mobil bankacılık para transferi, fatura, vergi, kredi kartı ve her türlü ödeme için yoğun olarak kullanılıyor” dedi.
Mobil bankacılık odaklı büyüme gerçekleştirdiklerini vurgulayan Başer, şöyle devam etti: İnternet bankacılığı, ATM kanalları, çağrı merkezlerimiz de bu dijital bankacılık dünyasının içine giriyor ama mobil bankacılıkta gelişim çok daha farklı alanlarda olabiliyor. Özellikle son dönemde hayata geçirdiğimiz ve müşterilerimizin kullanımına sunulan sesle yönlendirme, sesli asistanımız teknolojik anlamda önemli bir yenilik. Bu yenilikle mobil bankacılığın içerisinde sesle komut vererek işlemlerinizi yapabiliyorsunuz. Bakiyenizi sorabiliyorsunuz. Bu tarz yenilikler artık her geçen gün hayatımızın içerisine giriyor. 

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...