Haberleşme abonelikleri dijitale taşınıyor

Düzenleyen:
Haberleşme abonelikleri dijitale taşınıyor

Ekonomi Haberleri

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, elektronik haberleşmede abonelik sözleşmelerinin dijital ortamda yapılmasını sağlayacak düzenlemede sona gelindiğini belirterek “Düzenlemenin yürürlüğe girmesiyle vatandaşlar, aboneliklerini, işletmeci ofis veya bayilerinde tablet, bilgisayar ekranı gibi araçlarla elektronik ortamda gerçekleştirebilecek” dedi.

Arslan, Bakanlık bünyesinde yapılan çalışmalar kapsamında şimdiye kadar pek çok hizmetin verilebilmesinin sağlandığı e-Devlet Kapısı üzerinden elektronik haberleşmeye ilişkin de birçok işlemin gerçekleştirilebildiğini söyledi. Mobil hat sorgulama, borç ve alacak bilgilerinin sorgulanması gibi işlemlerin e-Devlet Kapısı üzerinden verildiğini belirten Arslan “Böylelikle bürokratik işlemler kaldırılarak, vatandaşımıza kolaylık sağlandı” diye konuştu. 

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...